PYRO

Nopeuta tuhkausprosessiasi merkittävästi käyttämällä perinteisen muhveliuunin sijaan mikroaaltoperusteista tuhkauunia. Milestonen PYRO -uuni on ylivoimaisen nopea ja turvallinen tapa tuhkata kaikentyyppiset näytteet. Uuni lämpenee 1000 asteeseen 8 minuutissa ja laitteen maksimi lämpötila on 1200 astetta. Suureen uuniin mahtuu jopa 24 näytettä kerralla. Tuhkausprosessin tehokkuutta lisäävät myös kvartsikuitu-upokkaat, jotka nopeuttavat tuhkausprosessia ja jäähtyvät sekunneissa huoneenlämpötilaan. Upokkaat eivät vaadi pesua.

Maksimaalista turvallisuutta

Uunin ulkokuoret eivät kuumene. Lisäksi nopeasti jäähtyvät erityisupokkaat mahdollistavat upokkaiden poistamisen uunista jopa käsin ja poistavat eksikaattorin käyttötarpeen ennen punnitusta. Huoneilmaan ei pääse tuhkauksessa muodostuneita kaasuja tai hajuja.

PYRO -uuni kaikkiin tilanteisiin

Laitteistoon on saatavilla kolme eri konfiguraatiota, jotka ovat helposti vaihdettavissa toisikseen:
- suuren volyymin tuhkaus (24 näytettä)
- erityisnopea tuhkaus neljälle näytteelle
- sulfaattituhkaus

Turvallisuutta ja tehokkuutta lisäävien kvartsikuitu-upokkaiden lisäksi myös kaikkien perinteisten upokkaiden käyttö on mahdollista.

Automaatiota datan hallintaan

Vaaka saadaan kytkettyä suoraan tuhkauuniin, jolloin punnitustulosten automaattinen siirto vaa’alta onnistuu näppärästi. PYRO -uunin ohjelmisto laskee lopullisen tuhkatuloksen ja halutessanne tulokset saadaan siirrettyä turvallisesti myös laboratorion tietojärjestelmään. Milestonen PYRO on yhteensopiva standardimenetelmien kanssa (mm. ASTM, USP, SEMI ja ISO)

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
47220 Milestone S.r.l PYRO

Myyjät

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gwb.fi.

  • Tomi Kemppinen
    Etelä-, Keski- ja Pohjois-Suomen alue, +358 201 255 237
  • Erika Kostiainen
    Etelä- ja Länsi-Suomen alue, +358 201 255 238

Tuotteet