Mikrovaa'at

Kun näytettä on vähän ja punnitustuloksen täytyy olla luotettava ja oikeellinen on ainoa ratkaisu Mettler Toledon mikrovaaka. Mettler Toledo on kehittänyt uuden mittakennon ja stabiloinut sen lämpötilan peltier-elementillä varmistaen mahdollisimman hyvät olosuhteet pienen massan punnitsemiseen. Vaaka on pieni ja sen käytön ergonomia on viety erittäin pitkälle - punnitustila on helposti saavuttetavissa, kädet saadaan tuettua hyvin, toinen käyttöpaneelin on laitteen päällä, ovien sulkeminen onnistuu joko painikkeesta tai käden heilautuksella. Käyttäjästä riippuva epävarmuus on minimoitu mahdollisimman pitkälle ja punnitustulos on luotettava.

Excellence-sarjan mikrovaaoissa on monipuoliset toiminnot punnitustulosten laadun varmistamiseen (GWP-tila) sekä innovatiiviset ominaisuudet staattisuuden havaitsemiseen ja poistoon.

Punnituksen laatu ja sen osoittaminen voidaan automatisoida asettamalla vaaka ns. GWP-tilaan (Good Weighing Practise status). Tällöin vaaka varmistaa, että punnituksen laatuun vaikuttavat tekijät (viritys, tarkastuspunnitukset, minimipainon ylitys ja vaateri) ovat kunnossa. Sen avulla automatisoidaan laadun osoitus ja vapautetaan resursseja.

Mikäli punnitustulokset halutaan liittää tietojärjestelmään (ERP, LIMS) tai halutaan automatisoida laskentaa (kuivaushäviö, seula-analyysi, tilastollinen laskenta), voidaan vaaka liittää Mettler Toledon LabX-ohjelmaan. Vaaka liitetään LabX-ohjelmaan verkkokaapelilla ja yhteys toimii vaa'an kosketusnäytöltä ilman vieressä olevaa PC:tä.

Laadukkaista ja kestävistä osista valmistetut vaa'at on suunniteltu mahdollisimman kestäviksi ja yhdessä GWB huollon mittausturvasopimuksella vaaoille voidaan myöntää 7 vuoden takuu.

XPR mikrovaa'at ovat luokkansa tarkimpia - niillä saadaan punnittua luotettavasti ja toistettavasti jopa alle 100 mikrogramman määriä, 0,1 mikrogramman lukematarkkuudella. Maksimikapasiteetti mikrovaa'alla on 6 g.

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
Mikrovaaka Mettler Toledo Mikrovaa'at

Myyjät

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gwb.fi.

 • Jukka Lapinniemi
  Länsi-Suomen alue, +358 201 255 265
 • Satu Laukkanen
  Keski-Suomen alue, +358 201 255 277
 • Kalle Loimula
  Etelä-Suomen alue, +358 201 255 232
 • Jussi Tahvanainen
  Etelä-Suomen alue, +358 201 255 233
 • Marjo Haukkovaara
  +358 201 255 231
 • Petri Rökman
  Itä- ja Pohjois-Suomen alue, +358 201 255 284

Tuotteet