Excellence analyysivaa'at

Tärkeä analyysi, johon kuuluu osana punnitus, vaatii vaa'alta hyvää suorituskykyä oikeellisen ja tarkan tuloksen saavuttamiseksi. Mettler Toledon Excellence-sarjan analyysivaaoilla on luokkansa paras suorituskyky ja niillä saadaan punnittua tarkasti ja toistettavasti erittäin pieniä näytemääriä.

Excellence-sarjan analyysivaaoissa on monipuoliset toiminnot punnitustulosten laadun varmistamiseen (GWP-tila) sekä innovatiiviset ominaisuudet staattisuuden havaitsemiseen ja poistoon. Patentoitu ritilämäinen punnitusalusta (SmartGrid) minimoi ilmavirran vaikutuksen punnitustuloksiin, mikä nopeuttaa selkeästi punnitustapahtumaa. Punnitusalustaan saadaan kiinnitettyä helposti ErgoClip -pidikkeitä esim. koeputkia tai mittapulloja varten. Lasiovet, takaosaan kiinnitetty punnitusalusta ja pohja voidaan helposti irrottaa puhdistusta varten.

Punnituksen laatu ja sen osoittaminen voidaan automatisoida asettamalla vaaka ns. GWP-tilaan (Good Weighing Practise status). Tällöin vaaka varmistaa, että punnituksen laatuun vaikuttavat tekijät (viritys, tarkastuspunnitukset, minimipainon ylitys ja vaateri) ovat kunnossa. Sen avulla automatisoidaan laadun osoitus ja vapautetaan resursseja.

Mikäli punnitustulokset halutaan liittää tietojärjestelmään (ERP, LIMS) tai halutaan automatisoida laskentaa (kuivaushäviö, seula-analyysi, tilastollinen laskenta), voidaan vaaka liittää Mettler Toledon LabX-ohjelmaan. Vaaka liitetään LabX-ohjelmaan verkkokaapelilla ja yhteys toimii vaa'an kosketusnäytöltä ilman vieressä olevaa PC:tä.

Laadukkaista ja kestävistä osista valmistetut vaa'at on suunniteltu mahdollisimman kestäviksi ja yhdessä GWB huollon mittausturvasopimuksella vaaoille voidaan myöntää 7 vuoden takuu.

Mettler Toledo Excellence-sarjan analyysivaaka, jonka lukematarkkuus on 0.002 mg - 0.1 mg ja kapasiteetti 320 g:aan saakka.

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
Excellence analyysi Mettler Toledo Excellence analyysivaa'at

Myyjät

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gwb.fi.

 • Jukka Lapinniemi
  Länsi-Suomen alue, +358 201 255 265
 • Satu Laukkanen
  Keski-Suomen alue, +358 201 255 277
 • Kalle Loimula
  Etelä-Suomen alue, +358 201 255 232
 • Laura Sivonen
  Etelä-Suomen alue, +358 201 255 278
 • Marjo Haukkovaara
  +358 201 255 231
 • Petri Rökman
  Itä- ja Pohjois-Suomen alue, +358 201 255 284

Tuotteet