Excellence tarkkuusvaa'at

Tärkeä analyysi, johon kuuluu osana punnitus, vaatii vaa'alta hyvää suorituskykyä oikeellisen ja tarkan tuloksen saavuttamiseksi. Mettler Toledon Excellence-sarjan tarkkuusvaaoilla on luokkansa paras suorituskyky ja niillä saadaan punnittua tarkasti ja toistettavasti vaativissakin olosuhteissa. Vaa'assa on innovatiivinen punnitusalusta (SmartPan), jonka ansiosta voidaan punnita kolmen desimaalin punnituksia ilman tuulisuojaa. Sen avulla punnitus on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Vaaka on helppo pitää puhtaana helposti irrotettavien osien ansiosta.

Punnituksen laatu ja sen osoittaminen voidaan automatisoida asettamalla vaaka ns. GWP-tilaan (Good Weighing Practise status). Tällöin vaaka varmistaa, että punnituksen laatuun vaikuttavat tekijät (viritys, tarkastuspunnitukset, minimipainon ylitys ja vaateri) ovat kunnossa. Sen avulla automatisoidaan laadun osoitus ja vapautetaan resursseja.

Mikäli punnitustulokset halutaan liittää tietojärjestelmään (ERP, LIMS) tai halutaan automatisoida laskentaa (kuivaushäviö, seula-analyysi, tilastollinen laskenta), voidaan vaaka liittää Mettler Toledon LabX-ohjelmaan. Vaaka liitetään LabX-ohjelmaan verkkokaapelilla ja yhteys toimii vaa'an kosketusnäytöltä ilman vieressä olevaa PC:tä.

Laadukkaista ja kestävistä osista valmistetut vaa'at on suunniteltu mahdollisimman kestäviksi ja yhdessä GWB huollon mittausturvasopimuksella vaaoille voidaan myöntää 7 vuoden takuu.

Mettler Toledo Excellence-sarjan tarkkuusvaaka tai yläkuppivaaka, jonka lukematarkkuus on 0,1 mg - 0,1 g ja kapasiteetti 64 kg:aan saakka.

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
Excellence tarkkuus Mettler Toledo Excellence tarkkuusvaa'at

Myyjät

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gwb.fi.

 • Jukka Lapinniemi
  Länsi-Suomen alue, +358 201 255 265
 • Satu Laukkanen
  Keski-Suomen alue, +358 201 255 277
 • Kalle Loimula
  Etelä-Suomen alue, +358 201 255 232
 • Marjo Haukkovaara
  Etelä-Suomen alue, +358 201 255 231
 • Petri Rökman
  Itä- ja Pohjois-Suomen alue, +358 201 255 284

Tuotteet