Viskosimetrit

Ametek Brookfield on ollut maailman johtava viskosimetrivalmistaja jo lähes 100 vuotta. Laadunvalvontaan, tutkimukseen ja tuotekehitykseen löytyy kattava valikoima malleja, joilla ominaisuuksien määrittäminen näytteestä kuin näytteestä onnistuu helposti ja nopeasti.

Isojen kosketusnäyttöjen avulla mittausdataa ja graafeja voidaan kätevästi tarkastella myös reaaliajassa mittauksen aikana.
Laitteiden kompakti koko takaa laboratorion rajoitetun pöytätilan tehokkaan hyödyntämisen, laadukkaat ja kestävät osat tuovat jatkuvuutta laboratorion toimintaan.

DVPL-malleissa on mahdollista ajastaa mittauksia ja lisävarusteena on saatavilla lämpötila-anturi, kuulalaakerointi (RV-, HA- ja HB-malleihin) ja tiedon käsittelyyn DVPlus Connect App.

DV2T-malleissa on lisäksi päivämäärä- ja aikatiedot, salasanasuojaus, ajastetut testit, asiakaskohtaiset nopeudet, tulosten ala- ja ylärajamääritykset. Lämpötila-anturi on vakiona ja optiona saatavalla Rheocalc T-ohjelmalla viskosimetria voidaan ohjata ja kerätä tulokset automaattisesti.

DVNext on Brookfieldin uusin malli, jolla voidaan tehdä itsenäisesti normaalin viskositeettimittauksen lisäksi virtauskäyrä ja kynnysarvon (yield) määritys.Reometri on saatavilla perusversiona ja 21 CFR Part 11 yhteensopivana.Perusversiossa on vakiona digitaalinen vesivaaka, ohjeistettu aloitus ja Gel Timer ominaisuus. Optiona on saatavilla magneettikiinnitys. Malleina lisäksi Advanced ja Cone / Plate.

Vääntömomenttialueet:
- LV soveltuu alhaisten viskositeettien määrittämiseen, esimerkiksi musteet, öljyt ja liuottimet.
- RV Soveltuu keskiviskooseille näytteille esimerkiksi , rasvat , elintarvikkeet ja maalit.
- HA soveltuu viskooseille näytteille, joiden mittaus ei onnistuu RV-laitteella. Esimerkiksi geelit, suklaa ja epoksit.
- HB on korkeimmille viskositeettialueille näytteinä esimerkiksi asfaltti ja melassi.

Viskosimetreihin on saatavilla laaja lisälaitevalikoima esimerkiksi: piennäyteadapteri SSA, UL-adapteri alhaisille viskositeeteille, DIN-adapteri, Helipath Stand puolikoville näytteille ja Thermosel kuumien näytteiden viskositeettien mittaamiseen.

GWB huollon mittausturvasopimuksella ja Brookfieldin viskositeettistandardeilla varmistetaan laitteille pitkä elinkaari. Brookfieldin tiedonkäsittelyohjelmat auttavat ottamaan huomioon yksilölliset tarpeet viskositeettimäärityksiin liittyen.

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
Viskosimetrit Brookfield viskosimetrit Viskosimetrit

Myyjät

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gwb.fi.

 • Jukka Lapinniemi
  Länsi-Suomen alue, +358 201 255 265
 • Satu Laukkanen
  Keski-Suomen alue, +358 201 255 277
 • Kalle Loimula
  Etelä-Suomen alue, +358 201 255 232
 • Jussi Tahvanainen
  Etelä-Suomen alue, +358 201 255 233
 • Laura Sivonen
  +358 201 255 278
 • Marjo Haukkovaara
  +358 201 255 231
 • Petri Rökman
  Itä- ja Pohjois-Suomen alue, +358 201 255 284

Tuotteet