EasyViewer 100 ja EasyViewer 400

Tarkastele ja mittaa partikkeleita reaaliaikaisesti. Mettler Toledon uusi EasyViewer -sarja tarjoaa sensoripohjaisia kuvantamistyökaluja, jotka ottavat korkearesoluutioisia kuvia prosessissa olevista kiteistä, hiukkasista ja pisaroista. Yhdistettynä helppokäyttöiseen kuva-analyysiohjelmaan (iC Vision) EasyViewer -laitteista tulee tehokkaita analysaattoreita, joiden avulla voidaan seurata prosessimuutoksia ja määrittää hiukkasten kokoa ja muotoa reaaliajassa. EasyViewer 100 soveltuu tehokaaseen datan keräämiseen prosesseista alle 100 ml näytemäärissä. EasyViewer 400 toimii sekä laboratorion mittakaavassa, että suuremmissa prosesseissa.

- EasyViewer mahdollistaa monimutkaisten järjestelmien prosessituntemuksen parantamisen hiukkasten reaaliaikaisen kuvantamisen avulla. Mm. kiteytyksiä, saostumista, suspensioita ja emulsioita saadaan tarkasteltua prosessin aikana korkearesoluutioisten kuvien myötä erittäin yksityiskohtaisesti samalla tuoden prosessin kehitykseen uusia näkökulmia.

- Käyttämällä kuvan analysointimenetelmiä iC Vision -ohjelmistossa prosessimuutosten tarkkailu tai hiukkasten koon ja muodon määritys ovat helppoja nopeita. Automaattinen fokuksen ja valaistuksen valinta sekä automatisoitu parhaan kuvan poiminta mahdollistavat laadukkaan ja vertailukelpoisen datan käyttäjästä riippumatta prosessin alusta loppuun asti.

- Pieni ja kevyt instrumentti sekä joustava kiinnitysjärjestelmä mahdollistavat asentamisen monen muotoisiin ja kokoisiin astioihin ja reaktoreihin. Pienemmän mittakaavan tuloksia voidaan skaalata suurempiin.

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
EasyViewer Mettler Toledo EasyViewer 100 ja EasyViewer 400

Myyjät

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gwb.fi.

  • Tomi Kemppinen
    Etelä-, Keski- ja Pohjois-Suomen alue, +358 201 255 237
  • Raija Mäkinen
    Etelä- ja Länsi-Suomen alue, +358 201 255 238

Tuotteet