M8 Lasiskanneri

PreciPoint toimii sekä mikroskooppina ja skannerina. Ohjaa toimintoja suoraan kosketusnäytöltä. Voit käyttää kaikkia toimintoja kosketusnäytöltä ja navigoida näytteessä sormea siirtämällä. Suurennus toimii yksinkertaisesti kahden sormen nipistyksellä ja avauksella, kuten tableteissa ja älypuhelimissa.

Live Stitching - Instant Scan

Live Stiching toiminto yhdistää automaattisesti koko näkyvältä kuva-alalta otetut kuvat käytetyn objektiivin resoluutiolla, muodostaen yhden koko katsottavan kuva-alan kattavan kuvan.
Saat helposti ja nopeasti koko näytelasin sisällön nähtäville nopeasti ja helposti.
Fokusointi ja kirkkauden säätö toimivat automaattisesti napin painalluksella.

Slide Scan

Muuta näytteesi korkealaatuisiksi digitaalisiksi kuviksi. Skannaa joko haluamasi alue (ROI) tai koko näyte (WSI). Voit käyttää skannaukseen jopa 60x kuiva-objektiivia halutessasi korkearesoluutiosta kuvaa.

Live mode

Voit käyttää PreciPoint M8 myös live moodissa, jolloin se toimii kuten täysin moottoroitu mikroskooppi. Live mode toiminnolla voi nopeasti ja äärimmäisen helposti esimerkiksi tehdä kerroskuvausta (Z-stack) ja perinteistä kuvaamista.

Live Remote control

Käyttäjä voi kirjautua laitteeseen mistä tahansa maailmassa. Ohjata, osallistua ja konsultoida omasta sijainnistaan. Et tarvitse konsultaatiomikroskooppia, matkustamista tai ennalta skannaamista.

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
M8 PreciPoint GmbH M8 Lasiskanneri

Tuotteet