Teollisuusvaa'at

Tuotannon Vaa'at

Olipa käyttökohde mikä tahansa, niin Mettler Toledon laajasta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu tuotannon teollisiin punnitus sovelluksiin. Riippuen vaa’an materiaalista, rakenteesta ja mallista, ne soveltuvat hyvin käytettäviksi kaikenlaisissa ympäristöissä aina kuivista ja pölyisistä olosuhteista teollista puhdistusta kestäviin ympäristöihin. Suojausluokka jopa IP69k asti. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vaa`at ja punnitustasot ovat helppo ja nopea puhdistaa ja soveltuvat vaativaan käyttöön. Ne soveltuvat paikkoihin, joissa on korkea hygieenisyysvaatimus tai korroosionkestävyys kuten esim. elintarvike-, lääke- tai kemianteollisuus.

Vaa'oille on ominaista kestävyys, tarkkuus, ergonomisuus ja käyttäjäystävällisyys. Vaa'an näyttö on yksinkertainen- ja sen selkeä valikko sekä monipuoliset punnitussovellukset (perus-, tarkistus-, täyttö-, resepti- ja esimerkiksi eläinpunnitukset sekä kappalelaskenta) mahdollistavat jo perusvaa-alle lukuisat käyttökohteet. Monet oheislaitteet tehostavat päivittäistä työskentelyä vaa'alla.

Modulaarisuutensa ansiosta, joka mahdollistaa useat erilaiset liitynnät vaa’alle, on vaa’at helppo integroida osaksi automaatiojärjestelmää. Siten varmistetaan, että valmistusprosessin laadulliset ja lainsäädännölliset tavoitteet saavutetaan punnitusprosessissa ja tuote on turvallinen jatkokäsittelyä varten. Kapasiteetti pöytävaa`at alkaen 600g-600kg:n ja lattiavaa'at 300kg aina 11000 kg:n.

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
Tuotannon Vaa'at Mettler Toledo Teollisuusvaa'at

Tuotteet