EX-Tilan Vaa'at

Etsikö EX - tilaan ratkaisuja ja samalla parantaa turvallisuutta työskentely-ympäristössänne sekä parantaaksesi tuottavuutta ja tuotelaatua. Työskenneltäessä räjähdysvaarallisessa tilassa korostuu korkean laiteturvallisuuden ja laadun lisäksi punnitustarkkuus, sekä laitteiden liitettävyys yrityksen olemassa olevaan automaatiojärjestelmään.

Mettler Toledolla on vuosien kokemus, tietotaito punnitus - ja prosessinohjausjärjestelmien sovelluksista Ex-tiloissa. Siksi meillä on tarjota markkinoiden laajin tuotevalikoima niin päätteiden, antureiden, sekä vaakasiltojen ja tuotteisiin liittyvien lisätarvikkeiden osalta.

Olipa kyseessä mikä tahansa räjähdysvaarallisessa tilassa tapahtuva punnitussovellus, niin Mettler Toledon tuotteet ovat ATEX-hyväksyttyjä tilaluokkaan 1/ 21 divisioona 1 tai tilaluokkaan 22/2 divisioona 2.

Tutustu Ex-tuotteisiimme alla olevan linkin kautta. tai täytä sivuillamme oleva yhteydenottolomake, niin autamme sinua löytämään oikean juuri Teidän tarpeisiinne sopivan punnitusratkaisun

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
EX-Tilan Vaa'at Mettler Toledo EX-Tilan Vaa'at

Myyjät

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gwb.fi.

  • Juha Moisio
    Etelä-Suomi, +358 201 255 252
  • Pasi Isotalo
    Länsi-Suomi, +358 201 255 262
  • Tuomas Männistö
    Keski-Suomi, +358 201 255 272
  • Petri Rökman
    Itä- ja Pohjois-Suomi, +358 201 255 284

Tuotteet