Freeweigh.net Laadunhallinta

FreeWeigh.NET on PC pohjainen tilastollinen laadun ja prosessinhallintaohjelmisto. Ohjelmiston avulla voidaan asiakkaan tuotantoprosessia hallita ja hienosäätää täydellisesti. Modulaarinen lisenssimalli mahdollistaa järjestelmän kokoonpanon ja käyttöönoton kaikkiin tarpeisiin. Joustavuus ja helppokäyttöisyys mahdollistavat helposti tuotannon ja laadun optimoinnin.

Freeweight.net ohjelmaan voidaan liittää Mettler Toledo staattiset vaa'at, linjavaa'at, metallinilmaisimet, sekä 3rd party - mittalaitteita ja vaakoja.

Web-pohjaisen Test Place Module -moduulin avulla asiakas voi suorittaa tarvittavia tuotetestauksia eri puolilla tuotantoprosessia ja siirtyä prosessin läpi yhdellä kannettavalla tietokoneen tavallisella verkkoselaimella ilman lisäohjelmistojen asennusta.

Lisäksi se on ihanteellinen ratkaisu laatutietojen vaatimustenmukaisten tietojen keräämiseen ja tallentamiseen ja ohjeistaa tarvittavien laitetestausten aikataulut. Katso video valmistajan sivulla ja kuvittele, mitä muita laatumittauksia voisit hallita FreeWeigh.Netin avulla ?.

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
Freeweigh Mettler Toledo Freeweigh Freeweigh.net Laadunhallinta

Myyjät

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gwb.fi.

 • Juha Moisio
  Etelä-Suomi, +358 201 255 252
 • Pasi Isotalo
  Länsi-Suomi, +358 201 255 262
 • Tuomas Männistö
  Keski-Suomi, +358 201 255 272
 • Petri Rökman
  Itä- ja Pohjois-Suomi, +358 201 255 284

Tuotteet