Linjavaa'at ja Yhdistelmälaitteet

Garvens linjavaa'at edustavat maailman johtavan vaakavalmistajan kehittämää automaatista punnitus teknologiaa, joka tarjoaa asiakkaillemme modernia teknologiaa, luotettavuutta ja erinomaista käytettävyyttä. Tuotetta kehitetään jatkuvasti ja tuotteissa on maailmanlaajuinen tuki ja ylläpito.

Garvens linjavaa'oilla saadaan automatisoitua valmistusprosessin painon seuranta ja poistettua alipainoiset tuotteet lakisäädösten mukaisesti ja samalla varmistaen asiakastyytyväisyyden ja -turvallisuuden. Punnitustiedon keräyksen ja tilastoinnin avulla voidaan valmistusprossia edelleen optimoida säästäen raaka-ainekustannuksissa mm välttäen ylitäytön tuomia kustannuksia. Lisäksi punnitusdata auttaa tunnistamaan tuotantohäiriöitä ja siten helpottaa puuttumaan ajoissa häiriöihin, jolloin voidaan optimoida tuotantolinjan kokonaistehokkuutta.

Garvens linjavaakojen laajasta valikoimasta löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin dynaamisiin punnituksiin tuotteen tarkastuspunnituksista, tuotteiden erotteluun ja automaattiseen täytön ohjaukseen. Garvens linjavaa'at ovat MID hyväksyttyjä, joten ne sopivat kaikille pakkaaville teollisuuden aloille kuten elintarvike-, lääke-, kosmetiikka- sekä kemianteollisuus.

Garvens linjavaa'at on suunniteltu hyödyntämään modulaarista rakennetta, joten ne ovat räätälöitävissä hyvinkin yksityiskohtaisten tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Lisäksi valikoimasta löytyy yhdistelmälaitteet, joissa linjavaakaan on yhdistetty vierasesineiden tunnistus tai etiketin tarkastus. Vierasesineiden tarkastukseen soveltuvat joko metallinilmaisin, että X-Ray läpivalaisulaitteisto. Etiketin tarkastuksessa käytetään Mettler Toledon konenäköjärjestelmää.

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
Garvens Linjavaa'at Mettler Toledo Linjavaa'at Linjavaa'at ja Yhdistelmälaitteet

Myyjät

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gwb.fi.

 • Juha Moisio
  Etelä-Suomi, +358 201 255 252
 • Pasi Isotalo
  Länsi-Suomi, +358 201 255 262
 • Tuomas Männistö
  Keski-Suomi, +358 201 255 272
 • Petri Rökman
  Itä- ja Pohjois-Suomi, +358 201 255 284

Tuotteet