Pumppukärryvaaka

BTA -sarjan pumppukärryvaa’at on suunniteltu teolliseen käyttöön. Vaa'at on varustettu ladattavalla akulla (käyttöaika jopa 95 h), joten vaaka on käytössä missä tahansa vaakaa tarvitaan eri valmistuksen, varaston ja logistiikan toiminnoissa. Pumppukärryvaaka säästää aikaa ja tilaa, sillä voit punnita lavat ja pakkaukset niitä siirrettäessä, tavaroiden valmistus- tai keruupaikalla, varastopaikalla tai lähettämössä, eikä se varaa tilaa varastotiloissa niin kuin esimerkiksi kiinteä lattiavaaka. Mettler Toledon laaja valikoima tarjoaa eri malleja ympäristöolosuhteitten mukaan maalatusta teräksestä ruostumattomaan teräkseen sekä myös EX-tiloihin.

Pumppukärryvaakoja löytyy aina 2000 kg punnituskapasiteettiin asti ja kaikissa vaa'oissa on vakiona 2-alue toiminto jossa pienemmällä punnitusalueella saadaan parempi lukematarkkuus kuin normaalissa 1 -alue punnituksessa. Kaikki mallit ovat saatavissa myös kaupallisiin käyttötarkoituksiin varmennettuna.

Lisävarusteina vaakoihin saatavissa mm lämpökirjoitin, wifi -liitäntä sekä rakenteeseen liittyviä optioita, kuten haarukan pituus ja leveysvaihtoehtoja sekä esimerkiksi erillinen jalkajarru. Autamme mielellämme juuri oikean ratkaisun valitsemisessa juuri teille.

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
PumppukärryvaakaTeva Mettler Toledo Pumppukärryvaaka Pumppukärryvaaka

Myyjät

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gwb.fi.

 • Juha Moisio
  Etelä-Suomi, +358 201 255 252
 • Pasi Isotalo
  Länsi-Suomi, +358 201 255 262
 • Tuomas Männistö
  Keski-Suomi, +358 201 255 272
 • Petri Rökman
  Itä- ja Pohjois-Suomi, +358 201 255 284

Tuotteet