Halogeenikuivaimet

Peruskäyttöön HE53 ja HE73

Mettler Toledon halogeenikuivaimissa yhdistyy tarkka lämpötilan säätö ja laadukas punnitus. Jo perustason malleilla HE53 / HE73 saadaan luotettavia, eli toistettavia ja tarkkoja, tuloksia nopeasti. Yksinkertaisen käyttöliittymän ansiosta kuivaimet ovat helppoja käyttää. Käyttöönotto onnistuu ilman koulutusta myös kokemattomilta käyttäjiltä.

Kokeneelle Käyttäjälle HC103

Rutiininomaiseen käyttöön suunnattu HC103 tarjoaa varmuutta ja sulavuutta kosteusanalyyseihin tuotannossa. Laadukkaat ja kestävät osat takaavat laitteelle pitkän iän. Kompaktin kokonsa ansiosta laite hyödyntää tehokkaasti rajoitettua pöytätilaa sekä sopii käytettäväksi tuotantolinjoilla. Iso 7" taustavalaistu kosketusnäyttö antaa käytännön etuja kuten kosteuskäyrän reaaliaikaisen seurannan analyysin aikana. Monipuoliset valmiit ohjelmat ja kuivausmenetelmien ohjelmointi helpottavat ja nopeuttavat laadukasta päivittäistä työskentelyä.

Vaativille Sovelluksille HS153 ja HX204

Huippumalleilla HS153 / HX204 saadaan kaikista tarkimmat ja toistettavimmat tulokset kaiken tyyppisille näytteille. Luotettava analyysi onnistuu jopa erittäin pienille kosteuspitoisuuksille. Tuote antaa mahdollisuudet varmistaa tuotannolle asetetut laatuvaatimukset. Mettler Toledon valmiista menetelmäkirjastosta löytyy myös tarvittaessa testattuja menetelmiä monen tyyppisille näytteille. Iso 7" taustavalaistu kosketusnäyttö ja innovatiiviset ratkaisut helpottavat ja nopeuttavat laadukasta työskentelyä ja antavat käytännön etuja kuten kosteuskäyrän reaaliaikaisen seurannan analyysin aikana.

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
Halogeenikuivain Te Mettler Toledo Kosteusanalysaattorit Halogeenikuivaimet

Myyjät

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gwb.fi.

 • Juha Moisio
  Etelä-Suomi, +358 201 255 252
 • Pasi Isotalo
  Länsi-Suomi, +358 201 255 262
 • Tuomas Männistö
  Keski-Suomi, +358 201 255 272
 • Petri Rökman
  Itä- ja Pohjois-Suomi, +358 201 255 284

Tuotteet