Ethos Up

Milestone tarjoaa näytteen käsittelyyn monipuolisen Ethos Up mikroaaltohajotuslaitteiston. Se on suunniteltu erityisesti happohajotukseen suljetuissa astioissa ja tarjoaa käyttäjälleen helppokäyttöisyyttä, turvallisuutta ja joustavuutta sadoissa eri applikaatioissa. Milestone Ethos up on roottoripohjainen märkäpolttolaitteisto sadoille eri applikaatioille. Ethos Up laitteisto on CFR-21 Part 11 yhteensopiva.

Turvallisuus ja luotettavuus

Milestone tarjoaa asiantuntijuutta 30 vuoden kokemuksella. Ethos Up mikroaaltouuni on rakennettu kauttaaltaan rosterista, jolloin voidaan taata laitteen kestävyys, luotettavuus ja turvallisuus vaativissakin sovelluksissa:
- EasyTEMP jatkuvatoiminen lämpötilan mittaus kaikista astioista mahdollistaa tarkan ja ajantasaisen lämpötilansäädön täydellisen hajotustuloksen saavuttamiseksi.
- Milestonen patentoitu vent-and-reseal tekniikka näyteastioissa varmistaa turvallisen hajotusprosessin päästämättä kuitenkaan haihtuvia yhdisteitä karkuun
- Milestone Ethos Up mikroaaltohajotuslaitteiston erityinen SafeVIEW -kameratoiminto takaa hajotusprosessin reaaliaikaisen seurannan turvallisesti

Suorituskyky

Ethos Up mikroaaltouunissa on kaksi magnetronia, jotka antavat yhteensä 1800 W tehon, sekä diffuusori, joka jakaa mikroaallot tasaisesti joka puolelle kammiota. Lisäksi laitteistossa käytetään vuosien kokemuksella huippuunsa kehitettyä roottoriteknologiaa. Mikroaaltouunin suuri kammio (yli 70 L) mahdollistaa useampipaikkaisten roottoreiden käytön. Milestonen hajotuslaitteisto takaa nopean lämmityksen ja vaikeidenkin näytteiden täydellisen hajotuksen.

Käytön helppous

Ethos Up laitteistossa on suuri kosketusnäyttö ja EasyCONTROL ohjelmisto, joka mahdollistaa hajotusparametrien täydellisen kontrollin sekä tallentaa kaiken hajotusprosessiin liittyvän datan Metodit ja tallennettu data on mahdollista jälkikäteen tulostaa tai siirtää sähköisesti laboratorion järjestelmiin. Laitteistolta myös löytyy satoja eri applikaatioita valmiiksi ladattuna.

Ohjelmissa on myös pääsy Milestone Connect toimintoon, joka tarjoaa käyttäjälleen kattavan applikaatiokirjaston, lukuisia tieteellisiä julkaisuja, erilaisia videoita, manuaaleja sekä mahdollistaa tuen saatavuuden silloin, kun sitä tarvitset.

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
49010 Milestone Ethos Up
Digestion System

Myyjät

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gwb.fi.

  • Tomi Kemppinen
    Etelä-, Keski- ja Pohjois-Suomen alue, +358 201 255 237
  • Raija Mäkinen
    Etelä- ja Länsi-Suomen alue, +358 201 255 238

Tuotteet