UltraWAVE

UltraWave perustuu Milestonen kehittämään SRC (Single Reaction Chamber) -teknologiaan, jossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla mikroaaltokuumennus ja korkeapainereaktori. UltraWave kammion paineistus, lämmitys, jäähdytys, ilmastointi ja avaaminen onnistuu erityisen kosketusnäytön kautta. Näyteputkitelineen asettaminen laitteeseen on ainoa manuaalinen osa muuten automatisoidussa näytteenhajotusprosessissa.

Suorituskyky

UltraWave pystyy hajottamaan kaikentyyppiset näytteet yhdellä ajokerralla. Korkea lämpötila ja paine sekä nopea jäähdytys mahdollistavat suurten näytemäärien ajon.

Käytön helppous

UltraWave laitteistoon näytteet asetetaan näyteputkiin ja korkit lasketaan kevyesti päälle, jolloin hidasta ja työlästä näyteastioiden kokoamista ja purkamista ei tarvita. Kertakäyttöisiä lasiputkia hyödyntäessä myös aikaa vievästä näyteastioiden puhdistusvaiheesta päästään kokonaan eroon.
UltaWavessa on suuri kosketusnäyttö ja EasyCONTROL ohjelmisto, joka mahdollistaa hajotusparametrien täydellisen kontrollin sekä tallentaa kaiken hajotusprosessiin liittyvän datan. Metodit ja tallennettu data on mahdollista jälkikäteen tulostaa tai siirtää sähköisesti laboratorion järjestelmiin.
Ohjelmissa on pääsy Milestone Connect toimintoon, joka tarjoaa käyttäjälleen kattavan applikaatiokirjaston, lukuisia tieteellisiä julkaisuja, erilaisia videoita, manuaaleja sekä mahdollistaa tuen saatavuuden silloin, kun sitä tarvitaan.

Turvallisuus ja luotettavuus

UltraWave laitteisto on suunniteltu käytettäväksi minkä tahansa hapon tai niiden seoksen kanssa. Milestone tarjoaa asiantuntijuutta 30 vuoden kokemuksella.

Tuotekoodi Valmistaja Nimi
MCLA1000 Milestone S.r.l UltraWAVE

Myyjät

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gwb.fi.

  • Tomi Kemppinen
    Etelä-, Keski- ja Pohjois-Suomen alue, +358 201 255 237
  • Raija Mäkinen
    Etelä- ja Länsi-Suomen alue, +358 201 255 238

Tuotteet