Ylpeänä ilmoitamme, että Olympus konserniin kuuluvan Olympus Scientific Solution Divisioonan tuotteet uudelleenorganisoidaan uuteen yhtiöön. Nämä tuotteet, kuten mikroskoopit, siirtyvät uuden perustettavan yhtiön EVIDENTin alle 1.4.2022 alkaen. Samat upeat Olympuksen tuotteet löytyvät nyt uuden yhtiön valikoimasta siirtymäajan jälkeen.

Uudelleenorganisoinnin tarkoituksena on nopeuttaa ja ketteröittää materiaali- ja life science-tuotteiden kehitystä ja markkinoille saattamista. Evident jatkaa tuotteiden myyntiä Olympus nimellä. 

Teille asiakkaillemme muutoksen uskotaan tuovan uusi ratkaisuja entistä nopeammin ja innovatiisisemmin.  

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne tähän muutokseen liittyen. Ohessa on myös valmistajan virallinen tiedote asiasta. Ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme auttaa!

Myynti (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.):

Etelä-Suomi:                     Antti Katajakunnas, 0201 255 255

Länsi-Suomi:                    Markku Nuutila, 0201 255 276

Itä- ja Pohjois-Suomi:       Petteri Valtonen, 0201 255 285

Toimitusjohtaja:                Marko Vainikka, 0405748366

 

Ajankohtaista

 • Tervetuloa ChemBio 2022-messuille 17.05.2022

    Kemian alan suuri tapahtuma, Chembio-messut voidaan järjestää jälleen pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta on jo aikaa ja laboratoriolaiterintamalla on tapahtunut...

 • Lahjoitus Ukrainan kriisiapuun 14.04.2022

  Olemme lahjoittaneet sekä Unicefin hätäapurahastoon että Punaisen Ristin katastrofirahastoon auttaaksemme Ukrainan kriisistä kärsiviä. 

 • UUTUUS – Seven Direct™ pH- ja johtokykymittarit 04.04.2022

  Seven Direct™ pH-, ioni- ja johtokykymittarit ovat nyt saatavilla: 7” kosketusnäyttö, kaksitasoinen käyttöliittymä ja ergonominen EasyPlace™...

 • EVIDENT powered by OLYMPUS 01.04.2022

  Ylpeänä ilmoitamme, että Olympus konserniin kuuluvan Olympus Scientific Solution Divisioonan tuotteet uudelleenorganisoidaan uuteen yhtiöön. Nämä...

GWB kouluttaa

GWB:n huoltotiimi kouluttaa asiakkaitaan myymiensä laitteiden käyttöön ja niiden mittaustekniikkaan tarvittaessa myös käyttöönottojen jälkeen. Tällaisia tilanteita voi olla esim. uuden henkilökunnan kouluttaminen tai laitteiden käytön kertaaminen.

GWB:llä on tarjolla myös säännöllisiä kursseja perusmittaustekniikoista. Kursseista lisää koulutusvalikossa, tai kysy lisää gwb@gwb.fi.

Uutiskirje

GWB:n uutiskirjeen tilaajana saat tiedon ensimmäisten joukossa uutuuksistamme ja tapahtumistamme!

Tilaa