Seven direct

Seven Direct pH-, ioni- ja johtokykymittarit ovat nyt saatavilla:

 • 7” kosketusnäyttö, kaksitasoinen käyttöliittymä ja ergonominen EasyPlace-elektroditeline tekevät mittareista helppoja käyttää
 • tulosten siirto on helppoa joko PC:lle tai printterille
 • mittari on suojattu pölyltä ja roiskeilta (IP54) – toimitukseen sisältyy vaihdettava muovisuoja

Seitsemän ominaisuutta ovat: vaaoista tuttu Status Light, joka kertoo laitteen valmiustilan, uFocus tila (kaksitasoinen käyttöliittymä), värinäyttö virityksen raja-arvoille, metodit viritykselle, mittaukselle sekä todentamiselle, elektrodin kunnon ilmaisin ja suojattu tila liittimille.

Inlab-anturit täydentävät Seven Direct valikoimaa ja saatavilla on useita valmiita mittaripaketteja. Mettler Toledon standardit, puskurit ja puhdistusliuokset takaavat tarkat mittaustulokset ja pidentävät antureiden käyttöikää. Kerta-annoksen sisältävät puskuripussit sopivat hyvin EasyPlace elektroditelineeseen ja takaavat tuoreen puskurin jokaiseen viritykseen. EasyMix magneettisekoittaja homogenisoi näytteen ja takaa toistettavat tulokset.

Mittariesite

Kysy lisää uusista Seven Direct pH-mittareista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ajankohtaista

 • Tervetuloa ChemBio 2022-messuille 17.05.2022

    Kemian alan suuri tapahtuma, Chembio-messut voidaan järjestää jälleen pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta on jo aikaa ja laboratoriolaiterintamalla on tapahtunut...

 • Lahjoitus Ukrainan kriisiapuun 14.04.2022

  Olemme lahjoittaneet sekä Unicefin hätäapurahastoon että Punaisen Ristin katastrofirahastoon auttaaksemme Ukrainan kriisistä kärsiviä. 

 • UUTUUS – Seven Direct™ pH- ja johtokykymittarit 04.04.2022

  Seven Direct™ pH-, ioni- ja johtokykymittarit ovat nyt saatavilla: 7” kosketusnäyttö, kaksitasoinen käyttöliittymä ja ergonominen EasyPlace™...

 • EVIDENT powered by OLYMPUS 01.04.2022

  Ylpeänä ilmoitamme, että Olympus konserniin kuuluvan Olympus Scientific Solution Divisioonan tuotteet uudelleenorganisoidaan uuteen yhtiöön. Nämä...

GWB kouluttaa

GWB:n huoltotiimi kouluttaa asiakkaitaan myymiensä laitteiden käyttöön ja niiden mittaustekniikkaan tarvittaessa myös käyttöönottojen jälkeen. Tällaisia tilanteita voi olla esim. uuden henkilökunnan kouluttaminen tai laitteiden käytön kertaaminen.

GWB:llä on tarjolla myös säännöllisiä kursseja perusmittaustekniikoista. Kursseista lisää koulutusvalikossa, tai kysy lisää gwb@gwb.fi.

Uutiskirje

GWB:n uutiskirjeen tilaajana saat tiedon ensimmäisten joukossa uutuuksistamme ja tapahtumistamme!

Tilaa